Monday, 7 May 2012

cwiittt memory with them :)

Assalammualaikum, selamat sejahtera, hello, holllaa, salam 1 Malaysia...
Lamanya dah tak post kat blog , dulu bukan main aktif lagi ..
Btw, maklum lah sejak start belajar , memang busy giler vavii...heee
So , sebelum nak post2 benda laen..myra nak post gambar2 akhir dgn kwn2
dekat Politeknik Muadzam Shah pada akhir sem ....

 bergambar dengan kak ain n kak mas..muke penat lari..hikhik

tudiiaa..my mum, kak yana ..apelah die nak ckp tu, kakain pun xreti senyum-_- ,
yang pelik apelah si kak nara fikir tu , jauh betul matanya...

final exam yg pertama bg sem2 , dalam exam sempat jugak aku bergambar..kuikui..

time ni kak mas dgn kak ain nak balik dah.., smpat gk brgmbar dgn kak bella n kak yana
(sume bajet nak tunjuk gigi lawa , tahu lah gune colgate)
haha, jgn mara..

bye2 , den nak balik nogori sembilan..
ceh padahal sampai terminal jer -;-

Last payyperrrr at dewan..with sayangku fatin , aku dan mymum kak yana :)
 
 time ni gambar terakhir bersama mereka sebelum
semua masing-masing balik ke rumah..
serious sedih dan berat hati nak tinggalkan dorang :(

Akhir kate , myra rindu sangat kat korang, especially
kak bella kite rindu nk tidur sblh die dan hack die nye fb,
kak yana(my mum) dh lme xdgr die bebel and buli2 die..
kak mas..kite kongsi masalah kite yg xdptt diatasi tu..
kak nara..rindu men bola smp hncur bola uh, sem dpn bwk bola mahal sikit..
kak ain , suke sembang2 dgn die,
lastly , kawan kite fatin..rindu oh kat awk :))

sem dpn jumpe lg..jgn lupe kite yer ..hikhik



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...