Tuesday, 21 February 2012

Fakta : Perangai lelaki a.k.a BF bila couple


::: Bila korang bercakap banyak sangat , dia suruh korang diam. (Bila korang diam , dia ingat korang merajuk)

:::Bila korang selalu nak dating , dia cakap boring.(Bila jarang jumpa dia suspek kita ade laki lain)

:::Bila korang jelez , dia rasu korang konkong.(Bila dia jeles pulak, dia kata tu tanda di sayang kita)

:::Bila korang keluar dgn kawan kena beritahu dia , siapa kwan kita tu(bila dia keluar , bila kita tanye die dgn sape dia kuar, msti dia cakap "Jangan ambil tahu!!!!" , very selfish =,=)

:::Bila korang sensitif, dia ingat kita ni mengada2.(Bila dorang sensitif, dia kata korang bukan mcm gurl lain)

:::Bila korang ambil berat,dia kata kite very busy body.( Bila kita buat derk aje, dia ingat kita dah xsayang)

The moral of story , lelaki sometimes kena paham jugak lah yang gurl ni ok. OoHoo , sory if terasa tapi ni sekadar gurauan sahaja <3

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...