Wednesday, 14 December 2011

Followers dah 100 !

Hye ! sekadar nak britahu jer , xde lah gempak mane pun . Followers dh cecah 100 , huhu ..tq yg follow2 uh ek..kuikui .. Btw , blog nie aku buat sebab salah satu assignment Application Software kat poli , so dlu xbpe nk aktif sgt lha kan , sejak cuti sem bln 11 lalu , ak jd "AKTIF" sikit kt blog nie . 5 bln lha nk tggu jd 100 nie , but sbnrnye followers2 aku nie mule cpt follow aku sjk bln Disember nie , sbb aku ade promote blog aku nie kt 1 website , so sjk uh lh followers byk . Even x cecah beribu2 kn , blh r , kire ade jgk r yg sudi membace ..huhu ...tq...from MYRA SLAVINA





Aku menunggu followers ke 101 !

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...