Tuesday, 20 December 2011

Tag saya yang ke 4 :) , Terima Kasih

Akum n salam sejahtera kepada pembaca dan readers saya . Sebenarnye myra hndak post tentang politeknik , sebab myra akan kembali semula ke Politeknik utk meneruskan pelajaran dalam Sem 2 . Syukur ke hadrat illahi , berkat doa n usaha xseberapa , akhirnye myra mneruskan sem tanpe no repeat paper , even kputusan boleh2 lah.. :).

But today cam xjadi lah kan , sbnarnye myra agak happy sbb blog myra ni da dipetik 4 kali .. 1st.post tentang "Diriku", i'm so sory sbb post ni myra da delete , time uh mybestfrend yg tag..2nd,myra da wat LINK time nie , so link myra dh pun dikongsi dgn beberapa orang di blog"1day Slavina Bakery" , myra pnah ask org uh , ap yg menarik kt segmen uh , die kate die sgt minat dgn cupcake n scare die xsgaje bce blog myra . 3rd adelah "Kartoon Pujaan Hati" turut di tag oleh seorg blogger student Art&Design dari KLMU ..die sgt tertarik ape yg myra ktekan dlm blog uh , n dgn gmbr kartoon uh... sbnrnye myra xpandai nak berkate2 , ap yg terlintas myra akn cerita kt blog , sometime tntg pdapat myra n kadang2 luahan myra , myra xnak post kt blog myra pasal "PEESONAL LIFE" myra , myra tkut org bosan bce , ylah blog ni tatapan 1 dunia , xkan nk jajang 1 dunia pasal kite ...btw, 4 adelah abg bob , huhu ..die adelah senior saye , but i'm not sure die sem bpe..tq :) ..

so abg bob bg 1 question, ok , myra ikhlas lha nk jwb nie :) antare soalan nye :-

ke soklan tengku pulak..
1. name korang pe??
 -name myra sebenar adelah Nur Amira bt.Johari...
 
2. name manje korang ape ek??
-"Myra" is a simple name oke , sometimes ade yg gdik skit call me "Slavina" bcoz my fb kan
name myra, myra ltak "MYRA SLAVINA"

3. kalu korang dapat duet 10juta la,ape korang nak wat?
-bawa parent g tunaikan haji lah , uhh la niat plg utame ..yg len xta lagi:) , sbb uh jer impian
wat mse sekarang , myra xboros , so xfikir lha psal duit, but kdg2 brangan gk
nk bli kereta ferrari , huhu , then bwk kt poli..make sure pengarah jealous..hukhuk

 4. ape korang nak wat kalu korang nampak orang separuh mati kelaparan depan mate korang?
-of courese derma kan mereka makanan
 
5. nape korang buat blog korang??
-1st myra trgn nk buat blog tp xreti, tp akhrnye termakbul sbb blog myrani ,
kena wjib buad sbb slh 1 asgmnt dkt poli dlm mate pelajaran Application Software, so
wjud r blog nie..
 
6. ape yang menarik tentang blog korang?
-i dont know , bcoz myra nk readers yg menilai ap yg menarik , wt mse ni ramai
la yg kte blog myra ni cantik ..hehe:) , btw byk gk myra wy pngubahsuaian kt blog nie:),
but jujur lpas uh byk gk yg follow2 n ade gk follow sbb :i follow u, u follow me back"haha...
btw , dlm 5 month followers dh byk gk lh , target utk thun akn dtg akn lg brtmbh :)
 
7. korang suke bace buku??berikan 1 name buku yang korang suke tue dan sebab??
-myra mmg minat membce , tp if buku yg myra plg minat ialah novel"Bukit Kepong", 
sbnrnye ramai tnye soalan nie n sgt trkejut sbb novel ni adlh novel komsas form4 , msh ingt x? tp seriously
novel ni plg terbaek , mybe myra suke sbb myra sorg yg mnat sejarah :)

8. korang da lame kenal bob?
-dah lame uh yee , bcoz i know die ni mysenior , but i;m not sure sem bpe , of course 1 poli
xkan xknal , but i know abg bob ni agk famous la n ramai knal die kat poli ...

9. sejak korang follow blog bob,berape kali korang singgah bace dalam seari?
-1st lh , sbb myra bru follow tau..sory , but i think blog nie msti ramai readers sbb abg bob kn org terkenal..hukhuk..

10. kalu belog bob ada segmen,agak agak ramai tak yang join?
-insylh , if promote byak2 , kdg2 kite buad blog org blm tentu bace kan..so kne byk promote fb
n kne rjin jd blogwalking lh yee :)

11. korang suke bace ape dalam belog bob nie???
-sbb myra bru follow , so pasal roomate , but myra nk komen2 skit , jgn lh wat cm uh.. t kawan lari ooo..haha 
 
ni link abg bob nye blog , korunk dialu-alukan jenguk yew.."Mr.Bobhttp://ceritaakudevilboy92.blogspot.com/"
 
hbs dh..haha . oke tq membace..n thank for abg bob , myra hp tag yg ke5 dari kalian , thnk sbb mbace ...myra mybe is not good blogger , mybe 1 dat nanti ..ok myra nk titow , sbb myra demam harinie , pandaikan , time nk blik poli lha time uh lak nk demam..oke..assalamualaikum 

2 comments:

  1. motepppp...bile mase lak belog abang bob nie femes..tue masih amateur la..hehehehe

    ReplyDelete
  2. myra wat link uh , gerenti org follow :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...