Friday, 27 January 2012

Ingat lagi tak gadis comel ni ?



ingat lagi tak pada wanita di atas ni ? siapa yang minat korea sah2 mesti tahu , tapi admin percaya semua mesti kenal pada wajah comel di dalam gambar tersebut , lagi2 kalangan perempuan . Dia adalah Jang Nara artis korea yang popular dan pernah menaik pada masa dahulu .

Dari penyiasatan admin , nama Jang Nara kian popular apabila dia membintangi drama "My Love Patzzi" yg pernah ditayangkan di tv3 pd masa lalu , admin percaya ramai yg menggemari kisah drama tersebut :- , ni page DVD My Love Patzzi , tu pun kalau korang berminat nak beli




ingat lagi tak drama Jang Nara yg lucu ni ?

selain drama di atas , filem percintaan yg menyayat hati ni pernah dibintangi oleh Jang Nara .. Ingat lagi x ? Story of a Bright Girl ? 



admin suke sangat cerita ni , nak beli DVD die :)

Perwatakan dan senyuman manis gadis ni sentiasa menarik , wajah nya yang comel dan keletahnya . Lagi 1 sebelum terlupa , Jang Nara juga ada beberapa buah lagu yg popular , salah satunya "Sweet Dream" , pernah dengar tak ? tipulah  sangat , sebab sekarang lagu Sweet Dream ni tengah berkumandang di blog Ceritera Myra...:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...